RochePro

Portal za web

U sklopu proslave 25 godina postojanja u Hrvatskoj, tvrtka Roche pokrenula je novu internetsku stranicu, Roche Pro portal, namijenjenu isključivo zdravstvenim djelatnicima. Roche Pro rezultat je želje da se hrvatskoj zdravstvenoj javnosti predstave terapijska područja onkologije, hematologije, transplantacije, virologije, nefrologije, pulmologije, reumatologije, neurologije i inovativna rješenja te da se zdravstvenim djelatnicima ponude korisne informacije potrebne u liječenju bolesnika. Zdravstveni djelatnici su nositelji portala i njima je posvećen te je upravo zbog njih nazvan Roche Pro(fessionals).

Svrha je Roche Pro portala zdravstvenim djelatnicima približiti novosti u dijagnostici i liječenju različitih bolesti te novosti iz područja istraživanja i razvoja, biotehnologije i inovativne, personalizirane medicine. U sadržaju Roche Pro portala isprepleću se osnovne zadaće tvrtke Roche: usmjerenost na bolesnika, izvrsnost u znanosti, dostupnost dijagnosticiranja i liječenja te održiva vrijednost.

Uz novosti u dijagnostici i liječenju, Roche Pro portal uporabom najnovijih internetskih tehnologija donosi predavanja hrvatskih stručnjaka s nacionalnih i međunarodnih kongresa i stručnih skupova, interaktivne videosadržaje o mehanizmu djelovanja inovativnih lijekova, poveznice s različitim korisnim internetskim stranicama, poput hrvatskih stručnih društava, te najave skorih događaja u terapijskim područjima. Informacije o terapijskim područjima vidljivo su povezane s informacijama o pripadajućoj dostupnoj terapiji i Rocheovim inovativnim lijekovima te s najnovijim podacima o njihovoj učinkovitosti, sigurnosti i načinu primjene.

Pristup informacijama o lijekovima koji se izdaju na recept ograničen je Zakonom o lijekovima i mogu im pristupiti samo zdravstveni djelatnici. Ako ste zdravstveni djelatnik i još niste registrirani korisnik, a zainteresirani ste za sadržaj našeg portala, pristupite portalu www.rochepro.hr i registrirajte se*. Nakon provjere valjanosti Vaših podataka, osigurat će Vam se pristup portalu u najkraćem roku. Ako imate bilo kakvih pitanja ili prijedloga, molimo obratite se uredništvu Roche Pro portala na croatia.portal@roche.com.

*Potvrdom registracije putem poveznice (linka), koju ćete zaprimiti u sandučić svoje e-pošte, i postavljanjem zaporke potvrđujete: da ste zdravstveni djelatnik, da su Vaši podaci navedeni u prijavnici potpuni, točni i istiniti, da ste prije ispunjavanja prijavnice pročitali, razumjeli i da se slažete s Uvjetima korištenja internetske stranice www.rochepro.hr.