Bispecifična protutijela

Ta protutijela temeljena su na činjenici da je često više signalnih puteva odgovorno za nastanak bolesti. Jedan pristup podrazumijeva ugradnju većeg broja područja vezanja antigena u jednu molekulu. U tvrtki Roche također smo osmislili novi format za bispecifična protutijela, nazvan CrossMAbs (MAb prema engleskomMonoclonal Antibody). Za razliku od drugih tehnologija, CrossMAb omogućuje proizvodnju i točan poredak lanca s pomoću standardnog procesa koji se primjenjuje za proizvodnju terapijskih protutijela.

U prosincu 2014. godine najavili smo preuzimanje tvrtke Dutalys kako bismo povećali svoje mogućnosti otkrivanja i razvoja potpuno ljudskih, bispecifičnih protutijela na osnovi njihove zaštićene tehnologije DutaMabs™. Platforma tehnologije DutaMab™ omogućuje daljnji razvoj bispecifičnih protutijela na jednom dijelu određenog protutijela, a koji su karakterizirani visokom sklonosti i simultanim vezanjem na oba cilja, izvrsnom stabilnošću i dobrim svojstvima proizvodnje.

M-HR-00001238

Bispecifična protutijela kombiniraju dva ili više elemenata koji prepoznaju antigene u jednu cjelinu sa sposobnošću vezanja na dva ili više ciljeva.

please be aware that you are leaving this website.