125 godina tvrtke Roche

U posljednje vrijeme razmišljamo o tome što znači opstati 125 godina u svijetu koji se razvija brže nego ikad do sad.

Kao obiteljska tvrtka, u 125 godina oblikovali smo kulturu nadilaženja očekivanja. Naša inovativna rješenja imaju tradiciju gledanja u prošlost kako bi poboljšala sadašnjost, ali nikada na štetu budućnosti. Srećom, kada stojite na ramenima divova, lako je vidjeti daleko unaprijed.

Slavite s nama ono što je uvijek bilo u srcu svega što radimo – Život.

Više priča

Kultura slavljenja života

U 125 godina uspjeha i neuspjeha, shvatili smo što je stvarno važno.

Pet generacija unutar obitelji vodilo je i stvorilo tvrtku strastvenu u pronalaženju rješenja u znanosti i predanu boljoj budućnosti.

Premda smo naslijedili tu kulturu, to je također nešto što svaki dan biramo.

125 godina uspjeha i neuspjeha pomoglo nam je da shvatimo što je zaista važno. Naučili smo da dobro poslovati znači imati pozitivan i trajan utjecaj na društvo i otkrili smo da korporativna kultura može izvući najbolje iz ljudi. To znači da svaki dan odlučimo smatrati sebe odgovornima za ono što želimo biti. Ponovno obećavamo da ćemo biti znatiželjni, empatični i hrabri. I najvažnije, u svakom trenutku donosimo svjesnu odluku da slavimo život.

U tvrtki Roche, kultura je naše nasljeđe koliko i obećanje.

Svaki dan slavimo život neprestano se poboljšavajući dok učimo više o tome što je pacijentima i njegovateljima potrebno. To činimo njegujući raznolikost u našemu radnom kolektivu, pazeći da cijeli život na ovom planetu bude zaštićen te dajući umjetnosti, glazbi i arhitekturi slobodu da cvjetaju čak i kada nas to naginje da se suočimo s izazovnim i zastrašujućim idejama.

Slavimo život rješenjima koja nisu samo brza rješenja nego dugoročno poboljšavaju pristup zdravstvenoj skrbi i njezinu kvalitetu. Slavimo život pronalazeći nove načine rada i partnerstva u različitim industrijama i nacijama kako bismo tom trajnom, sustavnom promjenom poboljšali živote milijunima ljudi.

Ova internetska stranica nije namijenjena niti dizajnirana za prijavljivanje štetnih događaja ili pritužbi na proizvod.

Ako imate sumnju na nuspojavu ili pritužbu na proizvod, isto je potrebno prijaviti Agenciji za lijekove i medicinske proiizvode na:

Roche d.o.o. ima zakonsku obvezu prikupljanja i prijavljivanja potencijalnih štetnih događaja ili pritužbi na proizvode zdravstvenim vlastima.

U takvim slučajevima, Vaši podaci će biti obrađeni sa velikom pažnjom, u skladu s posebnim zakonodavstvom vezanim uz farmakovigilanciju, kako je opisano u dokumentu:

Vaši podaci neće biti korišteni u bilo koju drugu svrhu.

KontaktlinkedinfacebookCovid-19O namaTerapijska područjaPričeKarijerePravila o zaštiti osobnih podataka u području farmakovigilancije i davanja medicinskih informacijaObavijest o zaštiti osobnih podatakaUvjeti korištenjaPravila o korištenju kolačića