Bolesnicima i njihovim obiteljima dostupna je internetska stranica putem koje će svi zainteresirani moći više doznati o Foundation Medicine® uslugama te izravno s nama kontaktirati.

Roche je, kao vodeća inovativna kompanija u razvoju antitumorskih lijekova, učinio korak naprijed u borbi protiv te zloćudne bolesti kupnjom većinskog udjela dionica američke kompanije Foundation Medicine Inc. (FMI), posvećene analiziranju genoma tumorskih stanica radi pronalaženja klinički značajnih mutacija gena koje liječnicima onkolozima olakšavaju pronalazak učinkovitih terapijskih rješenja za njihove bolesnike. Sve je to u skladu s Rocheovom vizijom da otključa puni potencijal personalizirane zdravstvene zaštite za sve bolesnike putem razvoja revolucionarnih lijekova i vodeće dijagnostike.

Saznajte više o genskom profiliranju za otkrivanje promjena u DNK koje pokreću rast tumora. Te informacije mogu pomoći liječnicima da odrede koja je vrsta ciljane terapije dostupna za određenog bolesnika na temelju jedinstvenog genskog profila njegova tumora. Najveća vrijednost genskog testiranja očituje se u činjenici da bolesnik, nakon što dobije uvid u molekularni profil svoje zloćudne bolesti, može biti siguran da u tom trenutku ništa ne propušta.