Roche Pro rezultat je želje da se hrvatskoj zdravstvenoj javnosti predstave Roche terapijska područja i inovativna rješenja te da se zdravstvenim djelatnicima ponude korisne informacije potrebne u liječenju bolesnika.

Zdravstveni djelatnici su nositelji portala i njima je posvećen te je upravo zbog njih nazvan Roche Pro(fessionals). Svrha je Roche Pro portala zdravstvenim djelatnicima približiti novosti u dijagnostici i liječenju različitih bolesti te novosti iz područja istraživanja i razvoja, biotehnologije i inovativne, personalizirane medicine.

U sadržaju Roche Pro portala isprepleću se osnovne zadaće tvrtke Roche: usmjerenost na bolesnika, izvrsnost u znanosti, dostupnost dijagnosticiranja i liječenja te održiva vrijednost.

Uz novosti u dijagnostici i liječenju, Roche Pro portal uporabom najnovijih internetskih tehnologija donosi predavanja hrvatskih stručnjaka s nacionalnih i međunarodnih kongresa i stručnih skupova, interaktivne videosadržaje o mehanizmu djelovanja inovativnih lijekova, poveznice s različitim korisnim internetskim stranicama, poput hrvatskih stručnih društava, te najave skorih događaja u terapijskim područjima.

Informacije o terapijskim područjima vidljivo su povezane s informacijama o pripadajućoj dostupnoj terapiji i Rocheovim inovativnim lijekovima te s najnovijim podacima o njihovoj učinkovitosti, sigurnosti i načinu primjene.

Ako ste zdravstveni djelatnik i još niste registrirani korisnik, a zainteresirani ste za sadržaj našeg portala, posjetite Roche Pro i registrirajte se. Nakon provjere valjanosti Vaših podataka, osigurat će Vam se pristup portalu u najkraćem roku. Ako imate bilo kakvih pitanja ili prijedloga, molimo obratite se uredništvu Roche Pro portala na