Roche Pro

Roche Pro rezultat je želje da se hrvatskoj zdravstvenoj javnosti predstave Roche terapijska područja i inovativna rješenja te da se zdravstvenim djelatnicima ponude korisne informacije potrebne u liječenju bolesnika.

Zdravstveni djelatnici su nositelji portala i njima je posvećen te je upravo zbog njih nazvan Roche Pro(fessionals). Svrha je Roche Pro portala zdravstvenim djelatnicima približiti novosti u dijagnostici i liječenju različitih bolesti te novosti iz područja istraživanja i razvoja, biotehnologije i inovativne, personalizirane medicine.

U sadržaju Roche Pro portala isprepleću se osnovne zadaće tvrtke Roche: usmjerenost na bolesnika, izvrsnost u znanosti, dostupnost dijagnosticiranja i liječenja te održiva vrijednost.

Uz novosti u dijagnostici i liječenju, Roche Pro portal uporabom najnovijih internetskih tehnologija donosi predavanja hrvatskih stručnjaka s nacionalnih i međunarodnih kongresa i stručnih skupova, interaktivne videosadržaje o mehanizmu djelovanja inovativnih lijekova, poveznice s različitim korisnim internetskim stranicama, poput hrvatskih stručnih društava, te najave skorih događaja u terapijskim područjima.

Informacije o terapijskim područjima vidljivo su povezane s informacijama o pripadajućoj dostupnoj terapiji i Rocheovim inovativnim lijekovima te s najnovijim podacima o njihovoj učinkovitosti, sigurnosti i načinu primjene.

Ako ste zdravstveni djelatnik i još niste registrirani korisnik, a zainteresirani ste za sadržaj našeg portala, posjetite Roche Pro i registrirajte se. Nakon provjere valjanosti Vaših podataka, osigurat će Vam se pristup portalu u najkraćem roku. Ako imate bilo kakvih pitanja ili prijedloga, molimo obratite se uredništvu Roche Pro portala na

Istražite više

Roche Pro portalZensko zdravljeGensko testiranjeRoche Hrvatska Facebook

Ova internetska stranica nije namijenjena niti dizajnirana za prijavljivanje štetnih događaja ili pritužbi na proizvod.

Ako imate sumnju na nuspojavu ili pritužbu na proizvod, isto je potrebno prijaviti Agenciji za lijekove i medicinske proiizvode na:

Roche d.o.o. ima zakonsku obvezu prikupljanja i prijavljivanja potencijalnih štetnih događaja ili pritužbi na proizvode zdravstvenim vlastima.

U takvim slučajevima, Vaši podaci će biti obrađeni sa velikom pažnjom, u skladu s posebnim zakonodavstvom vezanim uz farmakovigilanciju, kako je opisano u dokumentu:

Vaši podaci neće biti korišteni u bilo koju drugu svrhu.

KontaktlinkedinfacebookCovid-19O namaTerapijska područjaPričeKarijerePravila o zaštiti osobnih podataka u području farmakovigilancije i davanja medicinskih informacijaObavijest o zaštiti osobnih podatakaUvjeti korištenjaPravila o korištenju kolačića