Žensko zdravlje

Znanje je moć, bez obzira na dob žene ili dio svijeta u kojem ona živi.

Svaka žena ima pravo biti upoznata sa svim raspoloživim mogućnostima jer joj to daje slobodu izbora – slobodu planiranja vlastitog života.

Razvojem dijagnostičkih rješenja na području zdravlja žena mijenjamo živote i ženama omogućujemo adekvatno liječenje, pružamo oslonac i nadu u svakom razdoblju njihova života.

Bolja budućnost počinje zdravljem žena.

Osim detaljnih informacija o neplodnosti, trudnoći i raku vrata maternice, donosimo i vijesti i članke za stručnu javnost. Zbog zakonskih propisa sadržaj za stručnu javnost namijenjen je samo liječnicima i zdravstvenim djelatnicima. Za pristup sadržaju, kontaktirajte nas na 

Istražite više

Žensko zdravljeGensko testiranjeRoche Pro portalRoche Hrvatska Facebook

Ova internetska stranica nije namijenjena niti dizajnirana za prijavljivanje štetnih događaja ili pritužbi na proizvod.

Ako imate sumnju na nuspojavu ili pritužbu na proizvod, isto je potrebno prijaviti Agenciji za lijekove i medicinske proiizvode na:

Roche d.o.o. ima zakonsku obvezu prikupljanja i prijavljivanja potencijalnih štetnih događaja ili pritužbi na proizvode zdravstvenim vlastima.

U takvim slučajevima, Vaši podaci će biti obrađeni sa velikom pažnjom, u skladu s posebnim zakonodavstvom vezanim uz farmakovigilanciju, kako je opisano u dokumentu:

Vaši podaci neće biti korišteni u bilo koju drugu svrhu.

KontaktlinkedinfacebookCovid-19O namaTerapijska područjaPričeKarijerePravila o zaštiti osobnih podataka u području farmakovigilancije i davanja medicinskih informacijaObavijest o zaštiti osobnih podatakaUvjeti korištenjaPravila o korištenju kolačića