Angažiranost: dobra za naše zaposlenike, dobra za naše poslovanje.

Vjerujemo da je angažiranost zaposlenika ključna kako bismo pružili najviši standard i najviše razine inovacije. Zato nam je važno sve što rad naših zaposlenika u Rocheu čini vrijednim iskustvom. Znamo da je našim zaposlenicima važno mnogo toga: vaše zdravlje i dobrobit, da imate voditelja koji svojim ponašanjem potvrđuje naše vrijednosti i predan je predvodničkoj ulozi, kao i potpora u razvoju vaših karijera, alati kojima obavljate svoje poslove i priznanje kada ih dobro obavite. Zbog toga pitamo zaposlenike za njihovo mišljenje i mjerimo njihovu angažiranost redovitim globalnim anketama zaposlenika. I zbog toga djelujemo na temelju rezultata ankete – da bismo izgradili još bolju radnu okolinu za svoje zaposlenike.

Tri vrijednosti održavaju našu kulturu i pokreću našu misiju da pomognemo ljudima postići dobro zdravlje i dug život: integritet, hrabrost i strast.

Trudimo se utjeloviti te vrijednosti u svemu što radimo.

Rad za Roche više je nego običan posao. Nama on znači svakodnevnu obvezu da zadržimo integritet, razmišljamo odvažno i budemo strastveno predani poboljšanju medicine. Te tri vrijednosti u Rocheu vode naše postupke kao pojedinaca i kolektivno kao organizacije. I one nisu samo riječi: obvezujuće su za sve ljude koji rade za Roche u više od sto zemalja diljem svijeta.

  • Integritet: Uvijek smo otvoreni, pošteni, etični i iskreni.

  • Hrabrost: Poduzetnog smo duha, riskiramo, prelazimo granice i istražujemo.

  • Strast: Svojom motiviranošću i predanošću potičemo, angažiramo i nadahnjujemo druge.

Vjerujemo da poslovati dobro znači poslovati etično. Njegujući kulturu otvorenosti, potičemo sve ljude da unapređuju svoje jake točke, prepoznaju i suoče se sa svojim slabostima te da stalno teže ostvariti ambiciozne ciljeve koje su sebi zadali.

Angažiranost zaposlenika mjerimo ponajprije globalnim istraživanjem mišljenja zaposlenika. Postavili smo cilj da naš ukupni rezultat angažiranosti dosegne prag gornjeg kvartila (2017.: 73 %) za najbolje poslodavce na kraju 2019. godine.

Naše sljedeće globalno istraživanje mišljenja zaposlenika predviđeno je za proljeće 2019. godine.