Obratite nam se

Zatražite testiranje

Vaš liječnik može Vam objasniti je li testiranje koje nudi Foundation Medicine prikladno za Vas.

*DNK i RNK izvlače se iz uzoraka za test FoundationOne Heme.

Početna stranicaPrecizna medicinaO raku
Nakon što laboratorij društva Foundation Medicine zaprimi Vaš uzorak, potrebno je manje od 10 - 21 dan da Vaš liječnik primi izvješće.Obratite nam seRazgovarajte sa svojim liječnikom o tome je li testiranje koje nudi Foundation Medicine pravi izbor za Vas. Ako trebate više informacija ili želite zatražiti testiranje, slobodno nam se obratite

M-HR-00001340

Ova internetska stranica nije namijenjena niti dizajnirana za prijavljivanje štetnih događaja ili pritužbi na proizvod.

Ako imate sumnju na nuspojavu ili pritužbu na proizvod, isto je potrebno prijaviti Agenciji za lijekove i medicinske proiizvode na:

Roche d.o.o. ima zakonsku obvezu prikupljanja i prijavljivanja potencijalnih štetnih događaja ili pritužbi na proizvode zdravstvenim vlastima.

U takvim slučajevima, Vaši podaci će biti obrađeni sa velikom pažnjom, u skladu s posebnim zakonodavstvom vezanim uz farmakovigilanciju, kako je opisano u dokumentu:

Vaši podaci neće biti korišteni u bilo koju drugu svrhu.

KontaktlinkedinfacebookCovid-19O namaTerapijska područjaPričeKarijerePravila o zaštiti osobnih podataka u području farmakovigilancije i davanja medicinskih informacijaObavijest o zaštiti osobnih podatakaUvjeti korištenjaPravila o korištenju kolačića