125 godina tvrtke Roche

125 godina slavljenja života

Tradicija poboljšanja kvalitete života

U posljednje vrijeme razmišljamo o tome što znači opstati 125 godina u svijetu koji se razvija brže nego ikad do sad.

Kao obiteljska tvrtka, u 125 godina oblikovali smo kulturu nadilaženja očekivanja. Naša inovativna rješenja imaju tradiciju gledanja u prošlost kako bi poboljšala sadašnjost, ali nikada na štetu budućnosti. Srećom, kada stojite na ramenima divova, lako je vidjeti daleko unaprijed.

Slavite s nama ono što je uvijek bilo u srcu svega što radimo –Život.

Published undefined

Više priča

U 125 godina uspjeha i neuspjeha, shvatili smo što je stvarno važno.

Počinje od toga gdje ste sve bili

Pet generacija unutar obitelji vodilo je i stvorilo tvrtku strastvenu u pronalaženju rješenja u znanosti i predanu boljoj budućnosti.

Premda smo naslijedili tu kulturu, to je također nešto što svaki dan biramo.

125 godina uspjeha i neuspjeha pomoglo nam je da shvatimo što je zaista važno. Naučili smo da dobro poslovati znači imati pozitivan i trajan utjecaj na društvo i otkrili smo da korporativna kultura može izvući najbolje iz ljudi. To znači da svaki dan odlučimo smatrati sebe odgovornima za ono što želimo biti. Ponovno obećavamo da ćemo biti znatiželjni, empatični i hrabri. I najvažnije, u svakom trenutku donosimo svjesnu odluku da slavimo život.

Stići na cilj

U tvrtki Roche, kultura je naše nasljeđe koliko i obećanje.

Svaki dan slavimo život neprestano se poboljšavajući dok učimo više o tome što je pacijentima i njegovateljima potrebno. To činimo njegujući raznolikost u našemu radnom kolektivu, pazeći da cijeli život na ovom planetu bude zaštićen te dajući umjetnosti, glazbi i arhitekturi slobodu da cvjetaju čak i kada nas to naginje da se suočimo s izazovnim i zastrašujućim idejama.

Slavimo život rješenjima koja nisu samo brza rješenja nego dugoročno poboljšavaju pristup zdravstvenoj skrbi i njezinu kvalitetu. Slavimo život pronalazeći nove načine rada i partnerstva u različitim industrijama i nacijama kako bismo tom trajnom, sustavnom promjenom poboljšali živote milijunima ljudi.

Kultura slavljenja života

please be aware that you are leaving this website.