Mihajlo u zemlji SMA

Ćao ljudi, ja sam Mihajlo. Dolazim iz zemlje SMA. To vam je jedna čudesna zemlja, i ja kao i svi moji drugari iz te zemlje smo veoma posebni. Kad sam stigao, moji tata i mama nisu znali da dolazim iz čudesne zemlje. Mislili su da sam obična beba, samo malo mazna i lijena. Međutim, čika doktori su im ubrzo rekli da ja dolazim iz zemlje SMA. Ostavili su me malo kod sebe, da se malo družimo, a onda su mi spakovali puno aparatića i drugih stvarčica i vratili tati i mami.

Sa svim tim stvarčicama, ja sam sad kod kuće i ponašam se kao i svako drugo derište. Živciram mamu, zavitlavam tatu, gnjavim brata i sestru i eto. Uživam u crtićima i da vrtim točkiće, a posebno volim da se vozim u kolicima napolju. Mada, kad bi mene pitali, ali naravno nikad me niko ne pita, ja bi se ciiiiijellli dan vozikao kombijem po gradu.

Ponekad volim da prelistam neku zanimljivu slikovnicu pošto još ne znam čitati. Najdraže su mi one sa tvrđim listićima koje mogu sam da listam.

Veliki sam partijaner, volim da ostanem budan do kasno u noć. Mama je oduševljena tom mojom idejom da svaku veče čekamo Novu godinu.

Eto, ako želite više da se upoznate sa mnom, zapratite FB stranicu #MihajlouzemljiSMA.

M-HR-00001460

Ova internetska stranica nije namijenjena niti dizajnirana za prijavljivanje štetnih događaja ili pritužbi na proizvod.

Ako imate sumnju na nuspojavu ili pritužbu na proizvod, isto je potrebno prijaviti Agenciji za lijekove i medicinske proiizvode na:

Roche d.o.o. ima zakonsku obvezu prikupljanja i prijavljivanja potencijalnih štetnih događaja ili pritužbi na proizvode zdravstvenim vlastima.

U takvim slučajevima, Vaši podaci će biti obrađeni sa velikom pažnjom, u skladu s posebnim zakonodavstvom vezanim uz farmakovigilanciju, kako je opisano u dokumentu:

Vaši podaci neće biti korišteni u bilo koju drugu svrhu.

KontaktlinkedinfacebookCovid-19O namaTerapijska područjaPričeKarijerePravila o zaštiti osobnih podataka u području farmakovigilancije i davanja medicinskih informacijaObavijest o zaštiti osobnih podatakaUvjeti korištenjaPravila o korištenju kolačića