Rad u Rocheu

Ako svoju karijeru želite unaprijediti radeći s predvodnikom, razmotrite tvrtku Roche.

Među vodećim smo korporacijama u svijetu koje pružaju inovativna zdravstvena rješenja te stalno ulažemo u medicinska istraživanja i razvoj. Prevencijom, dijagnosticiranjem i liječenjem raznih zdravstvenih poremećaja, naši proizvodi i usluge poboljšali su zdravlje i kvalitetu ljudskih života diljem svijeta. Posebno smo usredotočeni na područja bolesti na kojima su medicinske potrebe najveće, poput liječenja raka, virusnih infekcija te poremećaja metaboličkoga i središnjega živčanog sustava. Da bismo za njih pronašli rješenja, na tržište smo uveli mnoge visokoučinkovite lijekove.

Budite u društvu pobjednika

Raditi za Roche znači raditi na prvoj liniji inovacija. Tijekom godina često smo se uključivali u nove tržišne trendove ili ih čak postavljali, a katkad smo stvarali i sasvim nova tržišta. Naše suvremene tehnologije i zdravstvena rješenja u nekim su slučajevima razvijeni nekonvencionalnim metodama, ali uvijek prema najvišim standardima kvalitete.

Naš dijagnostički odjel svjetski je predvodnik u in vitro dijagnostici, a naš farmaceutski odjel zauzima prvo mjesto u ponudi lijekova protiv raka. Koristeći se uzbudljivim mogućnostima koje nudi istraživanje genoma, naša dijagnostička i farmaceutska poduzeća također surađuju kako bi razvila rješenja koja se mogu prilagoditi potrebama pojedinačnih bolesnika. Kao primjere naših postignuća pogledajte najnovija dobivena priznanja.

I na kraju, ali ništa manje važno, nastavljamo rasti. U industriji podložnoj stalnim promjenama, možemo ponuditi dugoročnu organizacijsku stabilnost, a istodobno stalno savladavamo nove izazove.  Uz to što ćete imati prigodu učiti i napredovati, moći ćete znatno utjecati na područje svojega rada.

Naviknuli ste se u karijeri davati sve od sebe. Ne bi li i vaš poslodavac trebao činiti isto? Kako stalno unapređujemo identitet tvrtke, pouzdajemo se u svoje zaposlenike da preuzmu inicijativu i vode nas. Zbog toga cijenimo aktivne i samoinicijativne osobe, usmjerene na budući razvoj, koje su voljne poticati inovaciju u svim područjima našeg poslovanja. A s obzirom na to da gledamo kompetencije u svim funkcijama i geografskim područjima, sigurni smo da ćete moći uskladiti vlastite interese s našim poslovnim potrebama.

Jedan od načina na koji pokazujemo koliko cijenimo vaš vrijedan rad su naši privlačni kompenzacijski paketi. Budući da su osmišljeni u skladu s pojedinačnom lokacijom poslovanja, paketi osiguravaju da financijske zahtjeve svoje okoline možete ispuniti i više nego adekvatno. Uz to, smatramo da naši zaposlenici također zaslužuju uživati u uspjehu naše tvrtke. Naš plan dionica za zaposlenike, Roche Connect, omogućuje vam da kupite dionice uz popust od 20 %, a trenutačno je dostupan u 41 zemlji. 

Roche njeguje kulturu raspravljanja, međusobnog poštovanja i različitosti. Potičemo sve ljude da budu otvoreni za rasprave i razmatranje novih ideja.

Vaše je iskustvo ključno u toj važnoj razmjeni komunikacije koja nam pomaže razvijati vještine mlađih i novijih zaposlenika. I ne samo to: ubrzo ćete shvatiti da vas takva razmjena također potiče da proširite vlastite profesionalne sposobnosti.

Jedan od glavnih dijelova naše kulture su povratne informacije. U konačnici, razmjena znanja potiče razvoj novih ideja, što je jedna od naših glavnih kompetitivnih strategija. Roche Europe Forum jedna je od nekoliko globalnih platformi za razmjenu informacija o poslovnoj politici i strategiji.

Usmjeravajući se na prirodan i dugoročan rast, Roche se oslanja na doprinos talentiranih i predanih profesionalaca poput vas, koji odlučno predvode naš napredak. Mi vam zauzvrat osiguravamo radnu okolinu koja ostavlja dovoljno vremena za vaše osobne ciljeve, obiteljske obveze i profesionalni razvoj. Također, imamo velik izbor planova i programa prilagođenih pojedinačnim lokacijama koji omogućuju promjenjivo i prilagodljivo radno vrijeme, sportske i rekreacijske ponude i još mnogo više. Time vam omogućujemo da se usmjerite na svoje prioritete, a istodobno budete sigurni da su svi aspekti vašeg života zbrinuti.

Ukratko, shvatite Roche kao uspješnu globalnu tvrtku usredotočenu na razvoj i inovaciju, u kojoj vaša karijera može i dalje rasti.

Istražite više

Karijere

Više priča

Pročitajte sve priče

Ova internetska stranica nije namijenjena niti dizajnirana za prijavljivanje štetnih događaja ili pritužbi na proizvod.

Ako imate sumnju na nuspojavu ili pritužbu na proizvod, isto je potrebno prijaviti Agenciji za lijekove i medicinske proiizvode na:

Roche d.o.o. ima zakonsku obvezu prikupljanja i prijavljivanja potencijalnih štetnih događaja ili pritužbi na proizvode zdravstvenim vlastima.

U takvim slučajevima, Vaši podaci će biti obrađeni sa velikom pažnjom, u skladu s posebnim zakonodavstvom vezanim uz farmakovigilanciju, kako je opisano u dokumentu:

Vaši podaci neće biti korišteni u bilo koju drugu svrhu.

KontaktlinkedinfacebookCovid-19O namaTerapijska područjaPričeKarijerePravila o zaštiti osobnih podataka u području farmakovigilancije i davanja medicinskih informacijaObavijest o zaštiti osobnih podatakaUvjeti korištenjaPravila o korištenju kolačića