Roche Dijagnostika je odjel farmaceutske tvrtke Roche.

U više od 100 zemalja nudimo sveobuhvatna in vitro dijagnostička rješenja na području molekularne dijagnostike, kliničke kemije i imunokemije, tkivne dijagnostike, pretrage uz bolesnika (POCT), samotestiranja i sekvenciranja sljedeće generacije.

U doba digitalne tehnologije dijagnostiku sve više prilagođavamo potrebama pojedinaca i manjih skupina bolesnika. Možemo prikupiti, pohraniti i analizirati ogromne količine podataka kako bismo razumjeli bolest, otkrili obrasce i napravili usporedbu. Ovaj razvoj, zajedno s dubljim razumijevanjem molekularne znanosti i novim dijagnostičkim metodama, povećava učinkovitost prevencije, dijagnoze bolesti i liječenja.

Roche Dijagnostika mnogo je više od pukog proizvođača inovativnih i pouzdanih testova i instrumenata. Našim bogatim iskustvom u inovativnoj dijagnostici, zajedno s našim razumijevanjem digitalnih tehnologija i podatkovnog potencijala, pomažemo oblikovati zdravstvenu zaštitu koja neće biti sve veći teret za društvo.

Također smo dugogodišnji i pouzdani partner laboratorija, drugih zdravstvenih ustanova i profesionalnih dionika i kreatora politike. Budućnost održive zdravstvene zaštite uvelike ovisi o dijagnostici.

Cilj nam je iskoristiti laboratorijski potencijal pružanjem uistinu integriranih rješenja koja donose dodanu vrijednost, a razvijanjem novih bioloških biljega i kliničkih algoritama želimo poboljšati kliničku praksu i standard zdravstvene skrbi.

Poboljšanje života bolesnika i pristup inovativnim dijagnostičkim rješenjima bili su srž našeg poslovanja od samog početka.

Inovativna rješenja su naša DNK i s njima već donosimo prave odgovore za zdravu budućnost.

Dijagnostika je prisutna na svakom koraku bolesnikova puta i pokriva vrlo širok spektar terapijskih područja.

M-HR-00000913

Ova internetska stranica nije namijenjena niti dizajnirana za prijavljivanje štetnih događaja ili pritužbi na proizvod.

Ako imate sumnju na nuspojavu ili pritužbu na proizvod, isto je potrebno prijaviti Agenciji za lijekove i medicinske proiizvode na:

Roche d.o.o. ima zakonsku obvezu prikupljanja i prijavljivanja potencijalnih štetnih događaja ili pritužbi na proizvode zdravstvenim vlastima.

U takvim slučajevima, Vaši podaci će biti obrađeni sa velikom pažnjom, u skladu s posebnim zakonodavstvom vezanim uz farmakovigilanciju, kako je opisano u dokumentu:

Vaši podaci neće biti korišteni u bilo koju drugu svrhu.