Roche Dijagnostika

U više od 100 zemalja nudimo sveobuhvatna in vitro dijagnostička rješenja na području molekularne dijagnostike, kliničke kemije i imunokemije, tkivne dijagnostike, pretrage uz bolesnika (POCT), samotestiranja i sekvenciranja sljedeće generacije.

U doba digitalne tehnologije dijagnostiku sve više prilagođavamo potrebama pojedinaca i manjih skupina bolesnika. Možemo prikupiti, pohraniti i analizirati ogromne količine podataka kako bismo razumjeli bolest, otkrili obrasce i napravili usporedbu. Ovaj razvoj, zajedno s dubljim razumijevanjem molekularne znanosti i novim dijagnostičkim metodama, povećava učinkovitost prevencije, dijagnoze bolesti i liječenja.

Roche Dijagnostika mnogo je više od pukog proizvođača inovativnih i pouzdanih testova i instrumenata. Našim bogatim iskustvom u inovativnoj dijagnostici, zajedno s našim razumijevanjem digitalnih tehnologija i podatkovnog potencijala, pomažemo oblikovati zdravstvenu zaštitu koja neće biti sve veći teret za društvo.

Također smo dugogodišnji i pouzdani partner laboratorija, drugih zdravstvenih ustanova i profesionalnih dionika i kreatora politike. Budućnost održive zdravstvene zaštite uvelike ovisi o dijagnostici.

Cilj nam je iskoristiti laboratorijski potencijal pružanjem uistinu integriranih rješenja koja donose dodanu vrijednost, a razvijanjem novih bioloških biljega i kliničkih algoritama želimo poboljšati kliničku praksu i standard zdravstvene skrbi.

Poboljšanje života bolesnika i pristup inovativnim dijagnostičkim rješenjima bili su srž našeg poslovanja od samog početka.

Inovativna rješenja su naša DNK i s njima već donosimo prave odgovore za zdravu budućnost.

Dijagnostika je prisutna na svakom koraku bolesnikova puta i pokriva vrlo širok spektar terapijskih područja.

M-HR-00000913

Roche Dijagnostika je odjel farmaceutske tvrtke Roche.

please be aware that you are leaving this website.