Playground | Roche Hrvatska

S veseljem vam predstavljamo Tiny Trainers igre unutar Playground aplikacije za pametne telefone, dostupne za IOS i za Android sustav. Sve igre su razvijene zajedno s fizioterapeutom specijaliziranim za bavljenje djecom sa SMA, a prikladne su za osobe s bilo kojim neuromišićnim poremećajem.

Playground aplikacija kreirana je s ciljem da vježbanje učini zabavnijim. To je igra s fizioterapijskim vježbama koje se koriste kao dopuna fizioterapiji. Vježbe su posebno odabrane kako bi bile korisne za dijete s dijagnozom spinalne mišićne atrofije tipa I i tipa II. Igra uključuje virtualnog ljubimca (mačka ili pas) kojeg možete hraniti, čistiti i igrati se s njim ako imate hranu, igračke i sapun. Za nabavku hrane, igračaka i sapuna potrebno je igrati mini igricu koja se temelji na fizioterapijskim vježbama. Uključene su tri vježbe; jedan za vrat, jedan za sjedeći posturalni trening i jedan za ramena. Igre su odlične za igranje dulje vrijeme!

Pozivamo vas da je preuzmete na svoj pametni telefon putem gornjeg QR koda ililink.

Pogledajte video o Playground aplikaciji i Tiny Trainers igrama

Tiny Trainers promotivni letak

Preuzmite

M-HR-00001433

Istražite više

Više priča

Pročitajte sve priče

Ova internetska stranica nije namijenjena niti dizajnirana za prijavljivanje štetnih događaja ili pritužbi na proizvod.

Ako imate sumnju na nuspojavu ili pritužbu na proizvod, isto je potrebno prijaviti Agenciji za lijekove i medicinske proiizvode na:

Roche d.o.o. ima zakonsku obvezu prikupljanja i prijavljivanja potencijalnih štetnih događaja ili pritužbi na proizvode zdravstvenim vlastima.

U takvim slučajevima, Vaši podaci će biti obrađeni sa velikom pažnjom, u skladu s posebnim zakonodavstvom vezanim uz farmakovigilanciju, kako je opisano u dokumentu:

Vaši podaci neće biti korišteni u bilo koju drugu svrhu.

KontaktlinkedinfacebookCovid-19O namaTerapijska područjaPričeKarijerePravila o zaštiti osobnih podataka u području farmakovigilancije i davanja medicinskih informacijaObavijest o zaštiti osobnih podatakaUvjeti korištenjaPravila o korištenju kolačića