Rad u Rocheu

Ako svoju karijeru želite unaprijediti radeći s predvodnikom, razmotrite tvrtku Roche.

Među vodećim smo korporacijama u svijetu koje pružaju inovativna zdravstvena rješenja te stalno ulažemo u medicinska istraživanja i razvoj. Prevencijom, dijagnosticiranjem i liječenjem raznih zdravstvenih poremećaja, naši proizvodi i usluge poboljšali su zdravlje i kvalitetu ljudskih života diljem svijeta. Posebno smo usredotočeni na područja bolesti na kojima su medicinske potrebe najveće, poput liječenja raka, virusnih infekcija te poremećaja metaboličkoga i središnjega živčanog sustava. Da bismo za njih pronašli rješenja, na tržište smo uveli mnoge visokoučinkovite lijekove.

Budite u društvu pobjednika

Raditi za Roche znači raditi na prvoj liniji inovacija. Tijekom godina često smo se uključivali u nove tržišne trendove ili ih čak postavljali, a katkad smo stvarali i sasvim nova tržišta. Naše suvremene tehnologije i zdravstvena rješenja u nekim su slučajevima razvijeni nekonvencionalnim metodama, ali uvijek prema najvišim standardima kvalitete.

Naš dijagnostički odjel svjetski je predvodnik uin vitrodijagnostici, a naš farmaceutski odjel zauzima prvo mjesto u ponudi lijekova protiv raka. Koristeći se uzbudljivim mogućnostima koje nudi istraživanje genoma, naša dijagnostička i farmaceutska poduzeća također surađuju kako bi razvila rješenja koja se mogu prilagoditi potrebama pojedinačnih bolesnika. Kao primjere naših postignuća pogledajte najnovija dobivena priznanja.

I na kraju, ali ništa manje važno, nastavljamo rasti. U industriji podložnoj stalnim promjenama, možemo ponuditi dugoročnu organizacijsku stabilnost, a istodobno stalno savladavamo nove izazove.  Uz to što ćete imati prigodu učiti i napredovati, moći ćete znatno utjecati na područje svojega rada.

Uživajte u našoj kulturi radnog učinka

Naviknuli ste se u karijeri davati sve od sebe. Ne bi li i vaš poslodavac trebao činiti isto? Kako stalno unapređujemo identitet tvrtke, pouzdajemo se u svoje zaposlenike da preuzmu inicijativu i vode nas. Zbog toga cijenimo aktivne i samoinicijativne osobe, usmjerene na budući razvoj, koje su voljne poticati inovaciju u svim područjima našeg poslovanja. A s obzirom na to da gledamo kompetencije u svim funkcijama i geografskim područjima, sigurni smo da ćete moći uskladiti vlastite interese s našim poslovnim potrebama.

Jedan od načina na koji pokazujemo koliko cijenimo vaš vrijedan rad su naši privlačni kompenzacijski paketi. Budući da su osmišljeni u skladu s pojedinačnom lokacijom poslovanja, paketi osiguravaju da financijske zahtjeve svoje okoline možete ispuniti i više nego adekvatno. Uz to, smatramo da naši zaposlenici također zaslužuju uživati u uspjehu naše tvrtke. Naš plan dionica za zaposlenike, Roche Connect, omogućuje vam da kupite dionice uz popust od 20 %, a trenutačno je dostupan u 41 zemlji.

Uživajte u poticajnoj radnoj okolini

Roche njeguje kulturu raspravljanja, međusobnog poštovanja i različitosti. Potičemo sve ljude da budu otvoreni za rasprave i razmatranje novih ideja.

Vaše je iskustvo ključno u toj važnoj razmjeni komunikacije koja nam pomaže razvijati vještine mlađih i novijih zaposlenika. I ne samo to: ubrzo ćete shvatiti da vas takva razmjena također potiče da proširite vlastite profesionalne sposobnosti.

Jedan od glavnih dijelova naše kulture su povratne informacije. U konačnici, razmjena znanja potiče razvoj novih ideja, što je jedna od naših glavnih kompetitivnih strategija. Roche Europe Forum jedna je od nekoliko globalnih platformi za razmjenu informacija o poslovnoj politici i strategiji.

Usmjeravajući se na prirodan i dugoročan rast, Roche se oslanja na doprinos talentiranih i predanih profesionalaca poput vas, koji odlučno predvode naš napredak. Mi vam zauzvrat osiguravamo radnu okolinu koja ostavlja dovoljno vremena za vaše osobne ciljeve, obiteljske obveze i profesionalni razvoj. Također, imamo velik izbor planova i programa prilagođenih pojedinačnim lokacijama koji omogućuju promjenjivo i prilagodljivo radno vrijeme, sportske i rekreacijske ponude i još mnogo više. Time vam omogućujemo da se usmjerite na svoje prioritete, a istodobno budete sigurni da su svi aspekti vašeg života zbrinuti.

Ukratko, shvatite Roche kao uspješnu globalnu tvrtku usredotočenu na razvoj i inovaciju, u kojoj vaša karijera može i dalje rasti.

Published undefined

Istražite više

please be aware that you are leaving this website.